Milyen biztonsági intézkedéseket tegyünk annak érdekében, hogy a megvásárolt abroncsok sokáig szolgáljanak bennünket? A téli gumi akciók keretében ma már akár prémium abroncsokat is beszerezhetünk igen megfizethető árakon. Amennyiben megvásárolta a megfelelő minőségű abroncsot figyeljen oda arra, hogy 10 000 kilométer megtétele után a hátsó abroncsokat előre, míg az elsőket hátra szereltesse át, ezzel is biztosítva a gumiabroncsok egyenletesebb kopását, amely megnöveli azok élettartamát.
Felszereléskor nagyon figyeljünk oda, hogy a forgásirány ne változzon meg! Minden új abroncs vásárlása esetén vásároljon egy szett új szelepet is. A hidegebb időszakokban rendszeresebben ellenőrizzük az abroncsok légnyomását, hiszen ezáltal is megnövelhetjük azok élettartamát. Amikor az új felnik felszerelésre kerülnek, akkor minden esetben az első út során az első 50 vagy 100 kilométer környékén érdemes leellenőrizni a csavarok meghúzottságát.
Ha hosszú távon szeretnénk ugyanazt az abroncsot használni, akkor 5 000 illetve 10 000 kilométerenként centíróztassuk. Ha úgy érzi, hogy a kerekek nem egyenletesen kopnak, akkor azonnal ellenőriztesse a futóművek beállítását, hiszen valószínűleg ez okozhatja az egyenetlen kopást. A Semperit téligumi megvásárlásával Ön jó döntést hozhat, hiszen ez a prémium kategóriás abroncs nagy valószínűséggel a megfelelő óvintézkedések betartása mellett hosszú távon fogja Önt szolgálni a közlekedés során.
A Semperit gumiabroncsokat nyári gumi akció keretében is érdemes megvásárolni és a nyári közúti közlekedésben ezeket használni, hiszen a minőség mindennél fontosabb a gumiabroncsok tekintetében! A gumiabroncs akciók szinte egész évben tartanak, ezért érdemes a neten alaposan körülnéznie, hogy a legjobb ár-érték arányú abroncsokat vásárolja meg! Sok helyen 4 abroncs megvásárlása esetén a házhozszállítást ingyen is biztosítják, így Ön még megtakarításokat is eszközölhet az akciós abroncs árakon felül!

Hasonló bejegyzések