A varázslatos kozmetikumok világában sok esetben nem egyszerű eligazodni, ám egy kis odafigyelést ráfordítva rendkívüli hatást érhetünk el, érdemes ezért időt szánni a trendek megismerésére. Az idei tél a mély, sötét tónusú színeket kedveli, hasonlóan az őt megelőző őszhöz. Nézzük, mit érdemes a palettánkra varázsolni.

Feltűnő smink

A 2014-es ősz-tél imádja a feltűnő színeket, legyen az egy kellemes szemfesték, egy érzéki rúzs, vagy egy merészebb pirosító. A hűvös évszakokban a lila, az erős fekete, és a barna fog hódítani, és ezeket egymással kombinálva igazán drámai, szemet gyönyörködtető hatást érhetünk majd el. Az alapozás lesz itt is az első, mint minden szuper smink elkészítésénél. Ha szeretnénk valóban követni a mostani trendeket, akkor rendkívül ügyeljünk arra, hogy a hatás majd természetes legyen. Az alapozót bátran felvihetjük púderecsettel, majd érdemes némi pirosítót is használnunk; és mi mást, mint a kedvencünket!

Szép szemöldökkel fokozhatjuk a hatást

Ha szép formájú, kecsesen ívelt a szemöldökünk, akkor nagyon trendivé tehetjük egy kis ecsettel, némi barna szemhéjpúdert rászórva, hogy hangsúlyosabb legyen.
Tipp: szemöldökceruzát semmi esetre se használjunk, mert nagyon mű hatást fogunk elérni vele, de ami még ennél is kellemetlenebb, hogy könnyen kihullhat tőle szemöldökünk!

Igéző tekintet

Ha korábban a fekete szemceruzát már meguntuk, akkor ideje újra elővenni! Alul és felül is bátran hangsúlyozzuk ki vele szemünk vonalát. A felső szemhéjra tegyünk fekete vagy sötét szürke szemhéjpúdert, akár közvetlenül a szemöldök alatt is. Ezt dolgozzuk össze a szemceruza vonalával, és voilá, kész is a füstös szem! Kékes-lilás – természetesen sötét árnyalatú – szemhéjpúderrel még fokozhatjuk a hatást, főként a belső szemzugban.

Szempilla spirál

A gyönyörű smink megkoronázása minden esetben az ébenfekete szempillaspirál lesz, amely minél mélyebb árnyalatú, idén annál jobb! Az alsó és felső szempillákat is húzzuk át vele alaposan, hogy tekintetünk merész, és csábító legyen, mert 2014 telén minél drámaibb királynővé válunk, annál trendibbek leszünk!

Hasonló bejegyzések