Sajnos vagy nem sajnos egyre kevesebbet játszunk a való életben együtt. A hagyományos számítógépes játékokat legtöbbször az interneten keresztül játsszák párosban vagy csapatban, ám ennek a módnak megvannak a hátrányai, hiszen esélyünk sincs látni a másik arcát. Konzolgépek segítségével azonban lehetőség van elmerülni a játékok tengerében!
Mindenki számára kell egy kis szórakozás, az emberek nagy többsége munka után csak lerogy a tévé vagy a gép elé, és kikapcsolódásképpen is a készüléket nyüstöli tovább. Az online játszható játékok általában nem túlságosan bonyolultak, és nem kifejezetten szépek, inkább stabilak.

Milyen konzolok léteznek?

konzoljátékok egyáltalán nem minimalista grafikával rendelkeznek, sőt, ma már egészen elképesztő képsorokat lehet látni. Teljesen mindegy, hogy mondjuk az Xboxot vagy a Playstation alapgépet választjuk, mindenképpen csak nyerhetünk, ha beinvesztálunk egy készülékbe. Ha esetleg most szánnánk rá magunkat a vásárlásra, akkor érdemes várnunk november végéig, ugyanis 22-én fog megjelenni az Xbox One alapgépe. Rá pár napra, 29-én pedig jön a Playstation 4 is! Mindkét konzolkészülékhez már nagyon sok játék előrendelhető, érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk.

Összehozza az embereket

A játékgépek használatakor különös hangsúlyt kap a személyes kontaktus. A kinect szenzornak például csak akkor van igazán értelme, ha többen tudnak egyszerre például ugrabugrálni, énekelni, vagy összemérni az ügyességüket. A konzolok segítenek összehozni a barátokat, haveri társaságokat, szinte biztos, hogy a rengeteg öröm és nevetés még jobban össze fogja kovácsolni a csapatot. A széles játékválaszték mellett feltehetőleg senki nem fogja hamar megunni a konzolt, és mindenki megtalálja majd a maga kedvenceit. Amennyiben több vendég van, akkor érdemes vidám játékokat választani, például a táncolós vagy éneklős darabok nagyon jó hangulatot képesek varázsolni.

Hasonló bejegyzések