A csodálatos idő, a szüntelen napsütés mindannyiunkban felébreszti a vágyat a vakációra. Sokszor erre sajnos munkánkból kifolyólag nincs lehetőségünk, de a délutánok és a hétvégék többnyire adottak egy-egy baráti összejövetelre kitűnő ínyencségek társaságában. Ilyenkor minden gondunk-bajunk elfelejtődik, és sokszor néhány óra alatt képesek vagyunk teljesen feltöltődni.

Falatozás örömmel

A finom életek hada, amióta csak eszünket tudjuk, a barátokat, családot összehozza, könnyedén képes megteremteni az együttlét élményét, és felejthetetlen emlékekkel ajándékoz meg mindenkit. Legtöbben imádjuk az ízletes húsokat, odavagyunk a süteményekért, vagy egyszerűen imádjuk a zöldségeket. A szép idő beköszöntével mi sem megfelelőbb alkalom egy kerti parti megszervezésére, a nyári hangulat fokozásáért. Ha közösen összegyűlünk egy jól elkészített lakoma körül, akkor máris megtaláltuk a legélvezetesebb ürügyet a hétköznapokból való kikapcsolódásra.

Szabadság, szeretem!

Kerti partit csak a szabadban rendezhetünk, így ha a királyi étkeket elkészítettük, remekül ki fogja egészíteni ezt a természet varázsa: a frissen vágott fű illata, a lombos fák suhogása, a színes virágok látványa, netán a kertben szaladgáló kutyusok. Ne legyünk restek, hívjuk meg barátaink, családunk gyermekeit is, rajtuk kívül pedig hűséges háziállataikat, és csapjunk egy fejedelmi délutánt! Hozzon mindenki bátran sütit, üdítőt, társasjátékot, napernyőt és koktélokat, és felejtsük el a körülöttünk lévő világot!
Ilyenkor nyílik igazán lehetőség nagyokat beszélgetni, és még nagyobbakat szívből nevetni, továbbá mi sem jobb alkalom a gyermekeknek a közös játékra, és az ismerkedésre.

Céges buli

Ha munkahelyünkön a társaság hangulata megengedi, akkor ne tétovázzunk egy céges bulit is kerti parti keretében megrendezni, kollégáink és főnökünk is felettébb értékelni fogja. Itt társaloghatunk végre nemcsak a munkáról, nemcsak a munkahelyi gondokról, hanem magánéletbeli témákról is: családról, barátokról, filmekről, zenéről, könyvekről, közös hobbikról. Sőt, egy nagyobb kerti parti teret adhat egy-egy közös hobbi művelésének is, amely közelebb hoz majd minket egymáshoz, és ezután a munkába járás is sokkal nagyobb örömet jelent majd mindannyiunknak.

Hasonló bejegyzések