A legtöbbünk életében csupán egyszer jön el az igaz szerelem, amely megpecsételése egyértelműen életünk legszebb napja: az esküvőnk lesz. A nagy napra elsősorban a menyasszonyok készülődnek nagy elánnal, hiszen melyik kislány ne álmodozott volna arról, hogy egyszer majd az apukája őt is az oltár elé kíséri fehér, királynős ruhában és ő lesz egy napra a világ legszebb és legboldogabb nője?!

Egy esküvőt leszervezni azonban nem is olyan egyszerű feladat. Nem csoda tehát, ha sokan esküvőszervezőt kérnek fel annak lebonyolítására. Egy lakodalom legfontosabb elemei közé tartozik a menyasszonyi ruha, a menyasszonyi csokor, a vőfély, a tanúk, a fotós és videós és természetesen a zene is.

A vendégek pedig egy igényesen, meseszerűen feldíszített, csodaszép helyszínen köszönthetik majd az újdonsült férjet és feleséget, akik attól kezdve már hivatalosan is elindulhatnak a közös élet útján. Azonban ahhoz, hogy a lakodalomban megfelelő hangulat legyen, jó zenét is biztosítani kell a vendégek számára.

Minden alkalomra megfelelő zenére van szükség

Még egy házibuliban teljesen megfelel az internetről letöltött zene is, addig egy nagyobb esküvő közönségét nem szórakoztathatjuk Bluetooth hangszóróval egy egész estén át. Sokan DJ-ket vagy esküvői zenekarokat kérnek fel, hogy biztosítsák a násznép számára a talpalávalót. Fontos, hogy az egész estét a bulizós jó hangulat és az érzelmes, gyengédség kényes harmóniája tegye teljessé.

Így az esketés során, a bevonuló zenét, a nyitótáncot vagy a páros táncot is más-más hozzá illő stílusban érdemes összeválogatni. Sokan a latin táncokra esküsznek, mások roma zenét játszatnak, sokan inkább a retró zenékre rázzák, még olyan ceremóniák és lakodalmak is léteznek, ahol country zene, rock zene vagy éppen techno szól.

Érdemes tehát időt szánni a megfelelő zenei kínálatra és a megfelelő zenekart vagy DJ-t felkérni, hogy játsszon a nagy napunkon. A tökéletes zenével nagyon emlékezetessé tehetjük az esküvő utáni bulit, hogy azt ne csak mi, hanem a lakodalmunkon résztvevők is még hosszú ideig emlegessék majd.

Hasonló bejegyzések