A LiuGong a világ vezető földmunkagépeket gyártó cégei közé tartozik, a kínai termékeket gyártó vállalat már fél évszázada van a piacon. Mára már 83 országban kaphatóak a LiuGong munkagépek, köztük Magyarországon is forgalmazzák őket.
A LiuGong széles választéka minden vásárlói igényt kielégít: árulnak csúszókormányzású rakodókat, rövidebb nevén kompakt rakodókat, amelyekhez különféle kiegészítőket lehet felszerelni, átalakíthatjuk például hótolóvá, aszfaltmaróvá vagy talajfúróvá.
Választékukban szerepelnek homlokrakodó földmunkagépek is, amelyek teljesen eltérnek a mezőgazdasági homlokrakodó berendezésektől, amelyek tulajdonképpen traktorra szerelt kiegészítők. Kotrórakodó munkagépek között is van kínálat a LiuGongnál, az ilyen típusok kétféle kotrórendszerrel működnek: elöl homlokrakodóként, hátul pedig markolóként funkcionálnak.
Az elsősorban ásásra, kotrásra használatos lánctalpas kotrógépek (köznapi nevükön markológépek) is megtalálhatóak náluk. Három méretben, több típust is forgalmaznak hazánkban, így könnyebben tudnak választani a vásárlók. Vannak tíz tonna alatti kotrógépek (ők a midikotrók), a nagyobb méretűek, ezek tíz és húsz tonna közöttiek, illetve forgalmaznak húsz tonna feletti földmunkagépeket is. A típusokat különböző számok és betűk jelentik pl, 904C: az első szám maga a kotró elnevezésére utal, a második két szám pedig a gép üzemi súlyát jelenti.
A kínai cég ezeken felül különféle hengereket, például vibrohengert (vibrációs henger, azaz rezgéskeltő), padkahengereket, grédereket (földgyalu) is gyárt.
A LiuGong termékei kiváló minőségű, rendkívül jó ár-érték arányú földmunkagépek, a rendkívül jó minőségű alkatrészek ellenére sem megfizethetetlen árúak a termékek. A széles választéknak köszönhetően minden bizonnyal minden potenciális vásárló meg fogja találni a legmegfelelőbb munkagépet. Az árusítás mellett a hazai forgalmazó szervizelést is vállal, így bármilyen felmerülő probléma esetén is készséggel segítenek.

Hasonló bejegyzések