Ma már annyi féle háztartási eszköz létezik, hogy nem győzünk válogatni közülük. Összeszedtünk néhány készüléket, amik jelentősen megkönnyítik a mindennapjainkat!
A mosogatás az egyik legutálatosabb háztartási munka. Ha a pénztárcánknak meg tudjuk engedni, akkor invesztáljunk be egy mosogatógépbe. A használata nem bonyolult, bárki képes megtanulni a kezelését. Fontos, hogy kizárólag A energiaosztályos gépben gondolkodjuk, mert a hó végi számla meglepetést okozhat, ha gyengébb energiaosztályos terméket választunk. Az is fontos, hogy jó minőségű mosogatótablettát válasszunk a készülékhez, a rosszabb termékek rátapadhatnak a tányérokra, poharakra, ilyenkor pedig nem marad más hátra, hogy manuális módon újra elmossuk.
Nyáron a nagy meleget néha nagyon nehéz elviselni. Egy klíma nagyon jó szolgálatot tehet a forró lakásban. A legjobb választás egyértelműen a beépített klíma. Akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak beépíttetni klímát, nekik jó megoldás lehet a mobil klíma, amit bárhová tehetünk a lakásban.
Ha a pénztárcánknak túl drága egy klíma és annak üzemeltetése, akkor is érdemes legalább egy ventilátort beszerezni. Ajánlatos nem a szezonban keresni a ventilátort, az elektronikai áruházakban nyáron hamar elkapkodják őket. Az áruk egészen baráti, már néhány ezer forintért is tudunk venni. A fix pozíciós, nem forgó fejes darabok stabilabbnak és masszívabbnak tűnhetnek, de ha azt szeretnénk, hogy mindenfelé keverje a levegőt, érdemes olyat vásárolni, ami erre képes.
Télen hiába megy a fűtés, gyakran még ennek ellenére is fázunk. Nem kínálják csillagászati árakon a hősugárzókat, néhány ezer forintért megrendelhetőek az egyszerűbb darabok. Inkább menjen éjjel is a hősugárzó, mint, hogy gyógyszerekre is kelljen költenünk. Arra azért vigyázzunk, hogy semmiféle éghető anyag (pl. papír zsebkendő) ne legyen a hősugárzó közelében, miközben megy.
A robotporszívókat azoknak találták ki, akik nem szeretik a porszívózást, vagy egyszerűen még annyi idejük sincs, hogy porszívózzanak. A kis robotot beállíthatjuk, hogy mikor mit takarítson, így mire hazaérünk, már tiszta is lehet a lakás. Az ára kissé borsos, de akinek nincs ideje a takarításra, vagy gyakran jönnek hozzá váratlan vendégek, annak jó szolgálatot tehet.
Amennyiben porzsákot keres porszívójába, azt megtalálja a www.porzsakok.com weboldalon.

Hasonló bejegyzések