Az igazán jó szex nyilván egyénfüggő, mindenki mást és másként szereti, azonban vannak bizonyos dolgok, amelyek alaposabban is feldobhatják szexuális életünket, merthogy néha fel kell forgatnunk a bevett kliséket, és már egy aprócska kis változás is akkora újdonságként hathat, hogy az alapjaiban határozza majd meg a jövőbeni együttléteket. Ha igazán jó szexre vágysz, érdemes megfogadnod és kipróbálnod az alábbiakat!

Misszionárius 2.0

Az egyik legismertebb szexuális pozitúra az úgynevezett misszionárius póz, amit szinte mindenki szeret, hiszen egymás szemébe nézhettek, mindketten jól tudjátok szabályozni a mozdulatokat, és általában a behatolás mélysége is megfelelő. Egy idő után azonban ez már unalmas lesz, így érdemes továbbfejleszteni a módszert, ami egyszerűbb, mint gondolnád! A misszionáriushoz hasonló pózt ugyanis úgy is kivitelezhetünk, ha mindezt az ágy szélén csináljátok úgy, hogy a férfi a földön támaszkodik a lábaival, és nem az ágyon, miközben a nő felhúzza a lábait. Ez nem csak mélyebb behatolást, hanem sokkal intenzívebb, keményebb szexet is eredményez.

Fotel-szex

Szexeltetek már fotelban vagy egy masszív széken? Ha nem, akkor itt az ideje kipróbálni, méghozzá egy hátulról történő behatolás formájában. Ha széken csináljuk, érdemes kitámasztani – például az ágynál –, mert a férfinak rá kell guggolnia úgy, hogy a nő először terpeszben odaáll és megkapaszkodik a támlában, miközben a férfi a csípőjénél fogva kapaszkodik, és hátulról beléhatol. Ez a szex egy egészen különleges, új élményét hozza el a párok számára, pláne ha mindketten beleadnak apait-anyait.

Nézd a fenekét

Ez a póz akkor a legjobb, ha már közel jártok az orgazmushoz, esetleg a nő már végzett, de a férfi még a hátravan, hiszen ebben a pozitúrában a nő dolgozik, cserébe ő irányíthatja a behatolás mélységét és az intenzitást is. A lényege, hogy a férfi üljön az ágy szélére, a nő pedig az evidens ráülés helyett válassza inkább a rákúszás lehetőségét fordítottan, hogy a feneke legyen fölfelé, így a lábaival az ágyon támaszkodhat, kezeivel pedig a földön. Ez egy intenzív, komoly fizikumot igénylő póz, de ha a nő szeretné a fenekével elkápráztatni a párját, esetleg anális szexet kíván, akkor ennél jobb pozitúrát keresve se találhatnának.

Oldalról a legbiztosabb

A misszionárius és a kutya póz után az oldalról történő behatolást részesítik előnyben a legtöbben, ami nem véletlen, hiszen, így a legkönnyebb a behatolás, és az élvezet is garantált. Az unalom ugyanakkor előbb vagy utóbb ezt a pózt is megölheti, így érdemes variálni a pozitúrát, így például a nők, ha felhúzzák térdüket a mellkasukhoz, akkor a behatolást sokkal mélyebbé tehetik, és a szögét is megváltoztathatják, így a pénisz egészen más területeket is érint, amitől sokkal jobb, újabb élményben lehet részük a pároknak. Ez egyben egy egészen romantikus póz is, hiszen garantált a lassú mozgás, amivel a szex érzékivé válik.

Hasonló bejegyzések