Bár még messze még a következő szilveszter, de ha újra át szeretné élni a várakozás és a fergeteges hangulat pillanatát nem kell mást tennie, mint a televízió elé ülnie. Íme, néhány remek film, mellyel garantált a kikapcsolódás. A filmek szerencsére a romantikus pillanatoktól a drámai élményekig, minden szegletét bemutatja ennek a gyönyörű éjszakának. Úgy tartják a szilveszter éjjel, bármi megtörténhet.
Legyen az újrakezdés, megbocsátás, szerelem stb. Ilyenkor az emberek sokkal nyitottabbak és elfogadóbbak. Nem csak a bulik, tűzijátékok és a vidámság éjszakája ez. Szilveszterkor az emberek nem csak a csodákban képesek hinni, de a saját életük megjavításában is. Nem hiába a rengeteg fogadalom, amelyet csakis azért tesznek, hogy jobbá váljanak. Hollywood ezt kihasználva pedig igazán remek filmeket alkotott, hogy az emberek egy pillanatra se felejtsék el, bármikor átélhetik ezeket a csodás pillanatokat.

Klasszikustól napjainkig

Szerencsére sorolhatnánk naphosszat a filmeket, hiszen sok rendezőt és forgatókönyv írót megihletett már ez a téma. Az ajánlott filmek közül elsőnek, a Hosszú út lefelé című 2014-es filmet érdemes beszerezni, melyben négy elveszett lélek megmenti egymás életét szilveszter éjjelén. Az újrakezdés reményét adva egymásnak minden év szilveszterén felkeresik egymást ezzel is megpecsételve barátságukat.
A második top film a 2011-es Szilveszter éjjel, mely története sok párhuzamos szálon fut. A halálos beteg, aki csak a lányát várja, a szülő nők, akik az első gyermek utáni több ezer dollárt szeretnék, az anya, aki elsőnek engedi el lányát szórakozni, a nő, aki szeretné telesíteni a bakancslistáját, mielőtt még túl késő lenne. A központi téma pedig a szerelem és a szeretet, legyen az a gyermeke iránt érzett féltés vagy a liftben megismert nő első pillantása. Mind-mind olyan történetek, amelyből a néző bármikor magára ismerhet, és együtt érezhet a szereplőkkel. Akármelyik filmet is válasszák garantált a jó szórakozás.

Hasonló bejegyzések