A Vardenafilt a merevedési zavar kezelésére használják. Úgy működik, hogy növeli a véráramlást a nemiszervbe a szexuális stimuláció során, majd ez a megnövekedett véráramlás erekciót okozhat.

A Medizzine felhívja a figyelmet arra, hogy a Vardenafil nem gyógyítja a merevedési zavarokat vagy növeli a libidót. Azt pedig szintén fontos megjegyezni, hogy a Vardenafil nem akadályozza meg a terhességet vagy a szexuális úton terjedő betegségek.

Hogyan kell a Vardenafilt alkalmazni?

A Vardenafil tabletta mellett olyan is kapható, ami könnyen feloldódik a szájban és víz nélkül is lenyelhető. Általában szükség szerint, étellel vagy anélkül, 60 perccel a szexuális aktivitás előtt kell bevenni. Az orvosok szerint a Vardenafilt egy 24 órás időszakban csak egyszer szabad alkalmazni, ne duplázzuk az adagot. Ha valamilyen egészségügyi állapot miatt szenvedünk vagy bizonyos gyógyszereket szedünk mellette, akkor az orvos azt mondhatja, hogy ritkábban éljünk vele.

Mint minden gyógyszer esetében, itt is figyelmesen kell követni a vényen feltüntetett utasításokat, valamint megkérhetjük a kezelőorvosunkat, hogy magyarázza el, ha valamit nem értünk. A Vardenafilt pontosan az utasításnak megfelelően kell szedni, se többet, se kevesebbet.

Erre figyeljünk, ha Vardenafilt szedünk

Ha a gyorsan feloldódó tablettákat szedünk, az első adag bevétele előtt ellenőrizzük a buborékcsomagolást. Ha a buborékcsomagolás bármelyik része elszakadt, törött, vagy nem tartalmaz gyógyszert, akkor soha ne vegyük be. A dobozon található utasítások a buborékcsomagolás pontos eltávolítását is tartalmazzák, például felhívja a figyelmünket arra, hogy ne fogyasszunk mellé vizet vagy más folyadékot.

Először valószínűleg egy átlagos adag Vardenafil tablettát kapunk, majd az adott reakció alapján növelni vagy csökkenti fogjuk az adagot. Ha azonban gyorsan feloldódó tablettát kapunk, azt nem lehet változtatni. Amennyiben mégis kisebb adagra van szükségünk, kérjük inkább a hagyományos tablettát.

Hasonló bejegyzések