A forró nyár egyértelműen a felhőtlen bulizásról, és a szórakozásról szól, főleg a fiatalabb korosztály számára. Nincs suli, nincsenek kötelezettségek, és mindenki élvezi a szabadidejét. A fesztiválozás,  a strandolás, és az izgalmas kalandokból pedig soha nem maradhat ki a tüzes flörtölés sem.

Könnyen lehet azonban hogy a felhőtlen bulizás végére, és az izgalmas flörtölgetés után tényleg arra fogunk vágyni, hogy valaki őszintén átöleljen bennünket, és ne csak alkalmi kapcsolatról legyen szó.
Mivel nyáron minden ember sokkal szabadabbnak érzi magát, általában ebben az időszakban az ismerkedés is sokkal könnyebben megy. Ettől függetlenül mégis talán jól jöhet néhány tipp, mellyel várhatóan jó eredményeket érhetsz majd el a pasik körében.

Keltsd fel a figyelmét, öltözz ki

Ha fel akarod kelteni egy fiú figyelmét, akkor azt a legegyértelműbb, ha azt az  öltözködéseddel, és a megjelenéseddel teszed. Bár a fiúk nem igazán szokták szeretni a nagyon csicsás dolgokat, és sokszor azt is állítják magukról, hogy számukra a lány öltözködési stílusa egyáltalán nem számít, mégis jó tudni, hogy nem csak a lányoknak, de a fiúknak is nagyon sokat számít az első benyomás. Kiöltözni pedig nem csak megbeszélt randevúra, vagy találkára lehet, hiszen soha nem tudhatod mikor és hol fogsz belebotlani valakibe.

Lehet, hogy a kisboltba, a postán, vagy éppen a strandon tűnik fel valaki a tömegbe, és előfordulhat, hogy te majd pont azért nem mert közeledni felé, mert slamposan vagy felöltözve. Ha például éppen strandra mész a barátnőiddel, próbálj meg olyan fürdőruhát választani, amely el is takar a dolgokból, mégis kellően ki tudja emelni az idomaidat. A férfiak nagyon szeretik a rejtélyes dolgokat, ezért igazából semmi szükség arra hogy az arcukba tolj egyből mindent. Egy szexi ruha, és egy szép mosoly előbb fel fogja kelteni az érdeklődését.

Flörtölj okosan, tanulj meg kezdeményezni

Ha egy fiúval tudatni szeretnéd, hogy bejön neked, talán a flörtölés az első, amivel a leghatásosabban indítani tudsz. A szemezgetés, a kedves mosolygás felé már egyből előrébb tudja vinni a dolgot, ám ezt valóban csak akkor tedd meg ha biztos vagy abban hogy nem a barátnőjével érkezett a helyszínre. Hiszen lehetséges hogy a lány mellette először úgy tűnik neked, hogy csak egy barátja, majd a nyílt flörtölés után mégis rájössz, hogy a barátnője volt az, melyet lehetséges hogy a csaj egy -két kellemetlen konfliktussal fog majd tudtodra adni.

A fiúk néha nagyon kis bambák. Könnyen lehet, hogy már mindenki rajta kívül látja, hogy mit szeretnél, ő neki mégsem egyértelműen a jelzéseid. Ilyenkor egész nyugodtan menj közelebb hozzá, mutatkozz be neki, és kérdezd meg, van-e kedve meginni egy italt. Néha igenis szükség van arra hogy egy nő a kezébe tudja venni az irányítást, és manapság már egyáltalán nem ritka az, ha egy lány kezdeményez ismerkedés során.

Ha már leültél az asztalához, akkor az már fél sikernek is mondható, itt pedig már csak rajtatok múlik, miről fogtok majd beszélgetni, és mennyire lesz komoly a folytatás. Ha valóban azt érzed, hogy ez a szimpátia továbbra is kölcsönös, akkor nyugodtan legyél egy kicsit rámenős, és elköszönéskor kérd el a telefonszámát.

Forrás: kamagraelado.net

Hasonló bejegyzések