Szavak nélkül, apróbb gesztusokból, az illető testbeszédjéből, és mimikájából is könnyen kiszúrhatjuk ha felkeltettük valaki érdeklődését, és valóban tetszünk neki, főleg akkor ha tudjuk, mikre kell figyelni. Vannak olyan apróbb jelek, mely mindenkinek feltűnik, de vannak olyanok is, amik könnyen lehet, hogy csak neved fognak szemet szúrni ezután.

A férfiakat egyébként is nehéz fából faragták, így valószínűleg sokkal előbb leolvashatjuk a testbeszédéből azokat a dolgokat, amiket egyszerűen még nem mer kimondani.

5 egyértelmű jel, melyből tudhatod, tetszel az illetőnek

1. Oldalra biccentett fejtartás

Az oldalra biccentett fejtartást minden esetben egy pozitív jelzésnek kell venni. Ezek az aprócska jelek mutatják ki egyértelműen azt, hogy a fiú mit érez, vagy mit gondol rólad, még ha azt egyelőre nem is szeretné kimondani. Az oldalra biccentett fej mind a férfiaknál, mind a hölgyeknél egyértelmű jele annak hogy tetszik a másik fél. Ez érdeklődést mutat, biztos lehetsz benne hogy odafigyel rád, és szeretne még közelebbről megismerni.

2. Hálószoba szem, kitágult pupillák

„A szem a lélek tükre” – Gyakran szokták ezt mondani, és természetesen igaz is hogy a szemből rengeteg dolgot ki lehet olvasni ismerkedés során. Ha az illető nem tud beszélgetés közben a szemünkbe nézni, folyamatosan félre rántja a tekintetét, akkor biztosak lehetünk benne hogy valamiben sumákol, és füllentett. A nagy, kitágult pupillát sokszor nevezik hálószoba szemnek is, ugyanis legtöbbször akkor szokott kitágulni az ember pupillája, mikor valaki iránt nagyon erős vonzódást érez. Ha a kiszemelteden ezt a jelet is felfedezni véled, akkor biztos lehetsz benne, hogy komoly szándékai vannak veled.

3. Aranyos izgulás

Egy randi előtt valószínűleg mindenki izgul. Főleg akkor, ha számunkra tényleg fontos ez a találka, és szeretnénk ha tovább folytatódna a dolog. Ha a pasi zavartan beszél, ügyetlenkedik, esetleg megbotlik, leejt valamit, akkor ne nevessük ki, csak magunkba mosolyogjunk rajta. Ezek a dolgok ugyanis egyértelműen az idegeskedés jelei, melyből leszűrhetjük, hogy nagy rajta a nyomás, fontos vagy neki, és szeretne minél jobb fényben feltűnni, és felkelteni az érdeklődésedet. Ha egy macsó férfi izgul az első vagy második randin, az mindenképpen aranyos, még akkor is ha nagyon szeretné ezt leplezni.

4. Finom érintés

Ha valaki nagyon megtetszett nekünk, akkor azt előbb vagy utóbb szeretnénk megérinteni. Ez teljesen természetesen, mégsem veszik sokan észre, hogy ezek a dolgok mind arra utalnak, hogy nagyon tetszel neki. Mikor mesél egy vicces sztorit, megfogja a kezedet, mikor előreenged a bejáratnál, hozzáér a derekadhoz, vagy mikor induláskor felsegíti rád a kabátot, akkor is óvatosan megért valahol? Nincs ok izgulni, hiszen ez a pasi teljesen odavan érted!

5. Szép testtartás

Sokak szerint az emberek kisugárzása a legfontosabb. Ha egy pasi szeretne a szemünkben macsónak mutatkozni, akkor az kihúzza magát, kidülleszti a mellkasát, és behúzza a hasát azért, hogy minél jobban imponálni tudjon, még a testtartásával is. Jól tudják ugyanis hogy egy leesett váll, hanyag testtartást inkább a tutyi-mutyiság, és a visszahúzódás egyik jele.

Támogatta: klikk ide

Hasonló bejegyzések